Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Basilicum - Citroenmayonaise


Basilicum - Citroenmayonaise

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 2 eierdooiers
- 1 eetlepel vers citroensap
- olijfolie
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 1 handvol verse groene basilicumblaadjes (fijngehakt)
- peper en zout

Bereidingswijze

Zorg er voor dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn! (anders gaat het mengsel schiften).

Doe de eierdooiers en het citroensap in een kom en klop ze los. Giet er al kloppend beetje bij beetje de olijfolie bij tot de mayonaise stijf wordt. Je kan olijfolie blijven toevoegen tot je voldoende mayonaise hebt gemaakt. Schep er de basilicum en de knoflook onderdoor. Breng op smaak met peper en zout.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy