![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Barbecuesaus
IngredientenVoor 4 Personen:- 1 gesnipperde ui - 2 eetlepels olijfolie - 1 blikje tomatenpuree - 1 dl ketchup - 1 dl water - 2 eetlepels bruine suiker - 2 eetlepels azijn - 1,5 theelepel worcestershiresaus - 3 eetlepels mosterd - peper en zout BereidingswijzeVerhit de olijfolie in een kookpot en fruit er de ui in aan. Voeg de tomatenpuree, ketchup, water, suiker, azijn, mosterd en worchestershiresaus toe en laat het geheel 10 minuutjes sudderen. Breng op smaak met peper en zout.Deze warme barbequesaus past uitstekend bij vlees-en visgerechten van de grill of de BBQ.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |