Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Avocado met Krabvulling


Avocado met Krabvulling

Avocado met Krabvulling

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 2 rijpe avocado
- 2 gekookte eieren
- 240 gr krabvlees
- 2 dl citroenmayonaise
- 3 eetlepels room
- 1 koffielepel kerriepoeder
- Enkele druppels citroensap
- Zwarte peper en zeezout

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met de half stijfgeklopte room en het kerriepoeder. Breng verder op smaak met citroensap.

Plet de eieren en schep ze door het krabvlees. Breng op smaak met versgemalen peper en zout en schep er 1/4 van de kerriemayonaise door.

Snij onder en bovenaan een kapje af van de avocados en snij ze middendoor. Verwijder voorzichtig de pit, plaats ze rechtop en vul ze met het krabmengsel.

Plaats op elk bordje een gevulde avocado en druppel er de rest van de dressing rond. Serveer onmiddellijk.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy