Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Asperges met Kaassaus


Asperges met Kaassaus

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 1 L koud water
- 1 kg asperges (schoon gemaakt en gewassen)
- 40 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 30 cl kaassaus
- het sap van 1 citroen
- paprikapoeder
- witte peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Giet het water in een lage pan, voeg het citroensap en wat zout toe en breng aan de kook. Doe de asperges in het water en laat ze op middelhoog vuur 10 minuten koken. Schep de uitgelekte asperges in een ovenvaste schaal en bestrooi met de peper en het zout. Giet de kaassaus over de asperges. Bestrooi met de parmezaanse kaas en het paprikapoeder. Zet de schaal 10 minuutjes in de oven. Serveer meteen.

Kooktip

Asperges Bewaren



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy