Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Asperges met Hardgekookte Eieren


Asperges met Hardgekookte Eieren (op Vlaamse Wijze)

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 1 Kg witte asperges (geschild)
- 50 gram gesmolten boter
- 2 hardgekookte eieren (fijngehakt)
- citroensap
- zout

Bereidingswijze

Breng een pot water met wat zout en een scheutje citroensap aan de kook. Kook hierin de asperges in 10 minuutjes beetgaar. Prik met een vork in het onderste deel van de asperges om te controleren of ze gaar zijn. Laat ze uitlekken. Schik de asperges op een schaal, giet er de gesmolten boter over en besprenkel met wat citroensap. Breng op smaak met wat zout. Garneer met de hardgekookte eieren en serveer met gekookte aardappelen.

Kooktip

Ei - Koken en Kooktijden



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy