![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Appeltaart
IngredientenVoor 6 Personen:- bakvorm van 24 cm - 10 eetl maisolie - 10 eetl suiker - 10 eetl zelfrijzende bloem - 3 eieren - 2 tot 3 appels (geschild, in schijfjes) - parelsuiker - amandelschilfers - 2 tot 3 eetl abrikozenconfituur BereidingswijzeVerwarm de oven voor op 190 graden.Mix de olie, suiker en ganse eieren tot een gladde massa. Meng de bloem door het beslag. Bekleed de taartvorm met bakpapier en giet er het beslag in. Leg er de appelschijfjes op en bestrooi met parelsuiker en amandelschilfers. Bak de appeltaart gedurende 35 minuten op 190 graden. Neem de taart uit de oven, besmeer met de confituur en laat op een rooster afkoelen. Recept ingezonden door Josee.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |