![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Appelbeignets
IngredientenVoor 2 Personen:- 2 appelen - melk - 1 ei - 150 gram zelfrijzend bakmeel - peper en zout - bloemsuiker BereidingswijzeVerwarm de frituurpot voor op 180 graden. Maak een beslagje van de melk, het ei en het zelfrijzend bakmeel zodat je een glad deeg bekomt. Breng dit op smaak met wat peper en zout. Schil de appelen en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij de appelen in schijven van ongeveer 0.5 cm dik. Wentel ze in het deeg en frituur ze met 6 tegelijk totdat ze goudgeel zien. Bestrooi ze met wat bloemsuiker voor het serveren.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |