Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Soepen/ Appel Wortelsoep


Appel Wortelsoep

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 2 aardappelen
- 1 ui
- 6 wortelen
- 2 Jonagold-appelen
- vetstof
- 2 liter kippenbouillon (of water met bouillonblokjes)
- 2 eetlepels kerrie
- 2 selderijstengels
- 2 dl arachideolie
- kervel

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen, de ui, de wortelen en de appelen fijn en stoof ze aan in de vetstof. Bevochtig met de kippenbouillon en laat 45 minuten koken.

Mix het geheel glad en breng op smaak met kerrie.

Schil de selderij en snijd heel fijn. Mix met de arachideolie tot selderijolie.

Serveer de soep, besprenkel met de selderijolie en versier met kervel.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy