![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Aioli
IngredientenVoor 4 Personen:- 2 eierdooiers - 4 teentjes knoflook (uitgeperst) - 1 eetlepel citroensap - olijfolie - peper en zout Zorg er voor dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn! BereidingswijzeMeng de knoflook met de eierdooiers en een snufje zout. Roer het mengsel door elkaar met een garde. Roer er het citroensap door en voeg beetje bij beetje onder voortdurend kloppen olijfolie toe tot een stevige saus. Breng de aioli op smaak met wat peper.Deze variant van mayonaise past uitstekend bij vlees-en visgerechten van de grill of de barbecue.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |